לעבור לגור יחד בפרק ב – יתרונות וחסרונות (חלק ראשון בסדרה)
מעבר דירה לבית משותף בפרק ב' הוא צעד גדול ומורכב לכל המעורבים בו. לפניכם חסרונות ויתרונות למגורים משותפים – כתבה ראשונה בסדרה
מעבר דירה לבית משותף בפרק ב' הוא צעד גדול ומורכב לכל המעורבים בו. לפניכם חסרונות ויתרונות למגורים משותפים – כתבה ראשונה בסדרה
הרווק בפרק ב' נכנס לקשר עם אדם שנמצא בפרק ב'. זה משפיע על תחושתו לגבי היותו מספר 1 בחייו, על ההתנהלות הזוגית ועוד נושאים. מה עושים עם זה?
אחת ההתמודדויות אתם נתקלים זוגות בפרק ב' הוא עניין כסף וזוגיות. כל אלו יוצרים קשיים זוגיים ומעלים קונפליקטים שניתן להתגבר עליהם.
המאמר הזה, הוא אולי מהחשובים שתקראו בזמן הקרוב.
הוא טומן בחובו פעולות שנדרשות כדי להתגבר על פחדים או חששות שקשורים לזוגיות עצמה ואפילו הזדמנות לשדרג את הזוגיות
הזוג עבר אתי דרך (לא ארוכה יש לציין) והצליח להתגבר על משברים. לקח אתו מארגז הכלים לזוגיות. לא שיערתי שכזאת המלצה אקבל לכבוד השנה החדשה ולא שיערתי שכה אתרגש.
מפגש בני הזוג החדשים עם הילדים בפרק ב' הוא אתגר לא פשוט להורים מסיבות שונות. מה האתגרים העומדים בפניהם ואיך ניתן להתגבר עליהם.
הכרנו בני זוג ואנחנו רוצים להתקדם עם הקשר ולהכיר לבני הזוג את ילדינו. מתי, איפה כמה ולמה כדאי לעשות זאת. ואיך חשיפה מוקדמת תשפיע על הילדים.
יש להפריד בין הזוגיות שהיתה עם הגרושים לבין ההורות המשותפת אתם לילדים המשותפים. הפרדה זו תפגע כמה שפחות בנפשם העדינה של הילדים.
בדק בית בפרק ב' כנה עם עצמנו, כמו איך היתה הזוגיות הקודמת, מה היה בה טוב או במה שגינו בה, זהו גשר חשוב מאוד ועקרון בסיסי להצלחת הזוגיות הבאה.